Gazi Osman Paşa Ortaokulu

Vizyon: Her alanda başarılı, örnek ve lider bir okul olmak... Bu amaca ulaşmak için öğretmenlerimizde şu vasıflar bulunmaktadır... Dinamik Pozitif enerjisini çevresine yansıtarak, sahip olduğu heyecan ve şevk ile çalışma ortamını olumlu etkiler ve hedeflerine yönelik hızla sonuç alır. Güvenilir İş ahlakı ve disiplini ile her zaman dürüst ,açık ve tutarlı davranarak, karşıdakilerin güvenini kazanır ve örnek olur. Öğrenci ve Veli Duyarlılığı Taşıyan Öğrenci ve velilerin mevcut ve gelecekti beklentilerini anlar, istikrarlı davranarak daima paydaş mutluluğunu hedefler. Özgüven Sahibi Kişisel ve kurumsal deneyim , bilgi, beceri ve yeteneklerine olan inancını cesaretle ortaya koyar ve işi ile ilgili sonuçlara ulaşmada kendine güvenir. Takım Ruhu Ve Dayanışma Ortak hedeflere ulaşmak için sorumluluk üstlenir, aidiyet duygusu ile birlik içinde çalışarak çevresindekilere destek olur ve başarıları takdir eder. Sürekli Gelişim Ve Kalite Odaklı Yenilikleri takip eder, farklılık yaratacak öneriler geliştirir ve yeni uygulamaların içinde yer alarak gelişimi destekler. Toplumsal Duyarlılık Kendisinin ve kurumunun, topluma ve eğitim sektörüne katkıda bulunmasını destekleyici davranışlar sergilemeli.

Misyon: Öğrencilerimizin, gelişen teknolojiyi yakından izleyerek, çağın gerektirdiği sosyal, ekonomik ve kültürel ihtiyaçlara cevap verecek şekilde, kültürel değerlere sahip çıkan ve üretken bireyler haline gelmesi

Başarılar: il taekwando yıldızlar birinciliği 2022

Saatler: 8.30 Ders başlama 15.30 Ders bitiş
Isınma: Kalorifer-Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı yıldızlar il taekwando birinciliği
Bilimsel Etkinlikler: 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı,Tübitak 4006 bilim fuarı
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gaziosmanpasaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Bina Kodu28968834 Adres Kodu2223159076 CEVHER DUDAYEV MAH. EVREN SK. NO 9 MERKEZ / NEVŞEHİR

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Nevşehir´in yeni yapılanmanın başladığı, bir çok katlı apartmanların yapıldığı Cevher Dudayev Mahallesinin tek ortaokuludur...

Ulaşım 3 numara otobüsler okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Nevşehir il merkezindedir.